Om oss
Vi anbefaler de forsikringene du behøver!

Sandvin Forsikring AS ble etablert i 2014 av Daglig leder Espen Gulbrandsen og er representant for Nemi forsikring og lokalkontor for Vestfold – Telemark.

Det som er viktig for oss, er å være tilgjengelig og hjelpe våre kunder best mulig.

Sandvin Forsikring sine kundeløfter:

Jordnær = Vi er lette å snakke med.
Trygghet = Vi anbefaler de forsikringene du behøver.
Omsorg = Vi bryr oss om kunden.
Kvalitet = Vi har autoriserte forsikringsrådgivere.
​​
Våre ansatte har god fagkunnskap og i gjennom årene har vi opparbeidet oss god erfaring fra forskjellige bransjer og situasjoner som skal komme våre kunder til gode. Vi bidrar til å forsikre privatpersoner, bedrifter og sameie/borettslag.
 
Mange opplever å få en ny hverdag og slippe å bekymre seg etter at de har fått rådgivning og tegnet en forsikring hos oss med personlig oppfølging og fast kontaktperson.

Kanskje vi kan være den samarbeidspartneren som øker trivselsfaktoren i din bedrift? At vi bistår til at bedriften og de ansatte har riktige forsikringer til riktig pris, har riktig person og helseforsikring.

Våre kunder bor i store deler av Norge og med dagens teknologi kan vi ta møte med deg på telefon eller over videokonferanseløsninger som Skype/teams og vi er hel elektroniske og miljøvennlige slik at vi ikke sender ut hverken tilbud, forsikringsavtaler eller fakturaer pr papir og post, men alt går elektronisk.

Så enten du bor i Sande eller i Bergen, Oslo eller Trondheim, enten om du er privatperson eller representerer en bedrift, er du velkommen som kunde.

Hos oss får du gratis rådgivning, mens det er leverandørene som betaler oss for jobben vi gjør.

Har du spørsmål eller ønsker rådgivning, velkommen til å ta kontakt!

Kontakt oss

+ 47  95 98 44 33

 kontakt@sandvinforsikring.no

Åpningstider

Mandag til Fredag:

kl 08:30 – 16:00

Adresse

Underåsveien 5, 3070 Sande