Sandvin Forsikring AS er agent for Nemi Forsikring AS. Det betyr at vi selger Nemi Forsikrings produkter, men har også andre leverandører og kan tilby både personforsikring, helseforsikring og lån til våre kunder gjennom utvalgte samarbeidspartnere.
Det som for oss er viktig, er å være der for kundene, ikke bare for å anbefale å bytte fra hvor de har forsikring og til oss, men å være der for den enkelte kunden når en skade oppstår.
La oss si at du blir kunde hos oss og bytter dine skadeforsikringer til vår samarbeidspartner NEMI Forsikring. Da vil vi hjelpe deg med å finne de riktige forsikringstypene du behøver, og til den riktig prisen. Når du så har blitt kunde så får du tilgang til dine egne sider hos NEMI Forsikring. Her kan du når som helst på døgnet gå inne å legge til og trekke fra forsikringer. Kanskje du har kjøpt en ny bil eller båt en lørdag kveld eller søndag. Ja da er det bare å gå inn på dine sider og tegne ny forsikring.
Sandvin Forsikring AS mottar provisjon fra våre samarbeidspartnere og er ikke noe fordyrende mellomledd for kunden.
Vi har bidratt med å forsikre enkeltpersoner, bedrifter, borettslag, eiendomsprosjekter, bunad, hunder og katter, biler og båter, for å nevne noe.
Mange opplever å få en ny hverdag og slippe å bekymre seg etter at de tegnet tannhelseforsikring hos oss.
Kanskje vi kan være den samarbeidspartneren som øker trivselsfaktoren i din bedrift? At vi bistår at bedriften og de ansatte har riktige forsikringer til riktig pris, har riktig person og helseforsikring.
Våre kunder bor i store deler av Norge og i utlandet (har eiendom i Norge). Med dagens teknologi kan vi ta møte med deg på telefon eller over videokonferanseløsninger som Skype. Så enten du bor i Sande eller i Bergen, Oslo eller Trondheim, enten om du er privatperson eller representerer en bedrift, er du velkommen som kunde.
Hos oss får du gratis rådgivning, mens det er leverandørene som betaler oss for jobben vi gjør.
Det betyr at det koster deg ikke noe å be om et tilbud fra oss. Enten du er alene og ønsker en innbo og reiseforsikring eller du ønsker pris på forsikring for et byggeprosjekt på 1.000 leiligheter.

Vilkårsgaranti:

Vi garanterer at våre vilkår er bedre enn bransjenormen utarbeidet av FNH. Skulle du mot formodning finne at bransjenormen ville gitt deg et bedre oppgjør enn våre vilkår gir, vil vi utbetale erstatning som om normen gjelder ved et eventuelt skadeoppgjør.

Har du spørsmål eller ønsker rådgivning,velkommen til å ta kontakt!

Kontakt oss

+ 47  95 98 44 33

 kontakt@sandvinforsikring.no

Åpningstider

Mandag til Fredag:

kl 08:30 – 16:00

Adresse

Revåveien 14 i Sande